#Fit&Food!!

• 8 februari 2018

Onze school is een sportieve school met heel veel sportieve leerlingen en daarom willen we onze maaltijden op dit publiek afstemmen. Samen met traiteur Willequet zetten we in op gezonde voeding, aldus: #Fit&Food!!

Aan de “saladbar” kunnen de leerlingen dagelijks kiezen uit een aantal verse groenten bovenop de dagschotel. Deze komt in de plaats van soep en dessert en is inbegrepen in de prijs van de dagschotel. Frietjes serveren we om de twee weken. Er wordt op die momenten ook een alternatief voorzien van pasta of rijst. Er komt meer pasta op het menu en er worden minder vetten gebruikt. De snack werd afgeschaft. Omdat we willen dat elke leerling van dit aanbod kan genieten, wordt er dagelijks ook een halalmaaltijd voorzien.

Smakelijk eten!