Minivoetbalcompetitie CMS

• 29 januari 2019

Woensdagnamiddag 16/01 heeft onze school deelgenomen aan de voorronde van de minivoetbalcompetitie van West-Vlaanderen voor scholen.

Er deden 2 ploegjes mee van telkens 6 leerlingen. Deze leerlingen volgen allen het optie voetbal project van de school. Via dit project proberen we leerlingen elke week 2/4u extra training aan te bieden, naast de training die ze hebben bij hun eigen voetbalclub. Als extra doen we nu eens een competitie mee met dit project.

Onze 2 ploegen hebben het uitstekend gedaan. Beide ploegen wonnen al hun wedstrijden. De onderlinge match tegen elkaar besliste wie eerste werd van deze poule. Toch gaan beide ploegen door naar de volgende ronde, waarvoor een dikke proficiat!

De volgende ronde is over 2 data gespreid: de ene ploeg treed aan op woensdagnamiddag 27/02 in het PTI Kortrijk, de andere ploeg treed aan op woensdagnamiddag 13/03 in het VTI Roeselare. Hopelijk kunnen zij een even goede prestatie daar neerzetten en stoten we door naar de finale!

Hierbij ook enkele foto's van onze top namiddag met top leerlingen. Het was een leuke, sportieve namiddag met zeer gemotiveerde leerlingen! De deelnemende leerlingen van onze school waren: Liam Rottiers, Dré Callens, Arne Vandevelde, Camille Vandecasteele, Arun Maes, Glenn Tangala, Gentil Duyck, Alexander Decoopman, Yaqine Ben-Ali, Viktor De Boever en Xim Demuynck.

Minivoetbalcompetitie 3 Minivoetbalcompetitie 2 Minivoetbalcompetitie 4 Minivoetbalcompetitie