Nieuws

  • 17 januari 2019
Taaltips

Taaltip van de week

Ook dit schooljaar mogen jullie in het kader van ‘Talenbeleid’ wekelijks een taaltip op de schoolwebsite verwachten. Dit doen we om van jullie echte taalspecialisten te maken.
Stadhuis Waregem
  • 21 november 2018

4HUW brengt een bezoek aan het stadhuis van Waregem

Op vrijdag 16 november zijn we samen met onze begeleider en leerkracht Mr. Van de Kauter naar het Waregemse stadhuis getrokken. Om 10u in de ochtend zijn we vertrokken richting de markt waar we na een sportief stukje stappen aan het stadhuis aankwamen.
  • 21 oktober 2018

Een mobiel maken met gerecycleerd materiaal!

De leerlingen uit 2A kregen tijdens de lessen techniek de opdracht om een mobiel te maken uit gerecycleerd materiaal. De mobiel moest zich ook energiezuinig voortbewegen. De leerlingen kwamen met enkele mooie en goed doordachte ideeën die ze uitstekend hebben uitgewerkt.
Smulfestijn
  • 15 oktober 2018

Uitnodiging smulfestijn op zaterdag 24 november in Campus Middenschool

Beste ouders, leerlingen en sympathisanten Op  zaterdag 24 november 2018 nodigen we u graag uit voor ons jaarlijks smulfestijn: HEERLIJKE BEENHESP (à volonté) OP DE WINTER-BARBECUE. Inschrijven is mogelijk tot en met vrijdag 9 november!
basket
  • 7 november 2018

Basketbalwedstrijd Rhizo Zwevegem – Campus Middenschool

De eerste wedstrijd van de scholencompetitie werd gespeeld tegen Rhizo Zwevegem. De 5 leerlingen hadden vooraf hun twijfels of ze wel konden winnen. De tegenstanders waren namelijk met 12 en vorig jaar hadden onze leerlingen tegen diezelfde school verloren.
BIL
  • 19 oktober 2018

Bezoek aan het Het Belgisch Instituut voor Lastechniek

Het Belgisch Instituut voor Lastechniek (BIL) is een onafhankelijk onderzoekscentrum op het gebied van verbindingstechnologieën en lasbaarheid van materialen.
Tegen pesten
  • 10 oktober 2018

Neen tegen pesten

Secundair onderwijs Campus Groenhove doet ook mee aan de actie tegen Cyberpesten!
Pipetech
  • 5 november 2018

3de graad mechanica bezoekt de PipeTech Academy

PipeTech Academy is een opleidingscentrum waar de pijpfitter, flensmonteur en monteur industriële installaties zijn competenties kan komen inoefenen. Deze Academy is tot stand gekomen door de samenwerking van verschillende instanties die zich in het spectrum pijpfitten bevinden.
Sportdag
  • 15 oktober 2018

Sportdag eerste jaars

Door op onderstaande link te klikken, kunnen jullie genieten van enkele sfeerbeelden van de sportdag van de eerste jaars. Het was een zeer mooie en zonnige dag waarbij onze leerlingen genoten hebben van allerhande sportactiviteiten!  
zoo
  • 10 oktober 2018

Uitstap Zoo Antwerpen (5 Haarzorg)

innen het thema ‘Denken over dieren’ in de lessen Project Algemene Vakken vertrokken de leerlingen samen met M. Vanneste en Mevr. Carette naar de Zoo van Antwerpen. Naast het bekijken van de vele dieren namen de leerlingen ook een kijkje achter de schermen van de Zoo.