Nieuws

  • 5 december 2017
Recycle bots 5

Recycle-bots in 1B2

Ook in 1B2 maken de leerlingen in de les PO een robot uit gerecycleerde materialen. Ze hebben allerlei afval meegebracht en zijn heel enthousiast om hun creativiteit hierop los te laten. Benieuwd wat voor knotsgekke RECYCLE-BOTS we straks mogen bewonderen...
Recycle bots 8
  • 30 november 2017

Recycle-bots in 1B1

In de les PO maken de leerlingen van 1B1 een robot uit gerecycleerde materialen. Ze hebben allerlei afval meegebracht en zijn heel enthousiast om hun creativiteit hierop los te laten. Benieuwd wat voor knotsgekke RECYCLE-BOTS we straks mogen bewonderen...
GOWARQUIZ
  • 27 oktober 2017

GOWAR quiz t.v..v. de laatstejaarsreis naar Praag

Beste ouder, leerling, collega, sympathisant. Wij verwelkomen jullie graag op onze jaarlijkse schoolquiz ten voordele van de eindejaarsreis naar Praag. Deze vindt plaats op vrijdag 2 februari 2018 om 19u30.
  • 3 oktober 2017

Veldloop op woensdag 27 september

Woensdag 27 september was het weer zo ver: de jaarlijkse veldloop georganiseerd door de sportdienst van Waregem. De veldloop vond plaats aan de oefenterreinen van Zulte-Waregem en was opnieuw een succes voor onze school.
Taaltips
  • 24 november 2017

Taaltip van de week

Ook dit schooljaar mogen jullie in het kader van ‘Talenbeleid’ wekelijks een taaltip op de schoolwebsite verwachten. Dit doen we om van jullie echte taalspecialisten te maken.
Beenham
  • 9 oktober 2017

Uitnodiging smulfestijn op zaterdag 25 november in Campus Middenschool

Beste ouders, leerlingen en sympathisanten Op  zaterdag 25 november 2017  nodigen we u graag uit voor ons jaarlijks smulfestijn: HEERLIJKE BEENHESP (à volonté) OP DE WINTER-BARBECUE. Inschrijven is mogelijk tot en met vrijdag 10 november!
  • 26 september 2017

Basketbalschool Groenhove Waregem

De eerste ochtend shottraining voor eerste graad basketbalschool Groenhove. Een talrijke opkomst van onze elite spelers die een mooie instroom heeft in het eerste jaar. De basketbalschool bloeit!  
Universiteit Gent
  • 7 november 2017

Verslag van het bezoek van 6ASO aan de universiteitsbibliotheek van Gent in het kader van hun onderzoekscompetenties.

Op 18 oktober zijn alle leerlingen van 6ASO op uitstap geweest naar de universiteitsbibliotheek van Gent, onder begeleiding van Mr. Van de Kauter, Mr. Everaerdt en Mr. Luyts.
Nieuwbouw directie
  • 4 oktober 2017

In 2022 nieuwe secundaire én lagere school!

De eerste graad secundair Groenhove en gemeenschapsschool TalentenSprong krijgen tegen 2022 elk een nieuwbouw. Dat is mogelijk dankzij Vlaams minister van Onderwijs Hilde Crevits (CD&V), die een budget van 7,7 miljoen euro vrijmaakt.
  • 30 augustus 2017

Foto's proclamatie CAT

Je kan de foto's van de proclamatie van campus Atheneum hier bekijken.