Nieuws

  • 20 september 2018
Taaltips

Taaltip van de week

Ook dit schooljaar mogen jullie in het kader van ‘Talenbeleid’ wekelijks een taaltip op de schoolwebsite verwachten. Dit doen we om van jullie echte taalspecialisten te maken.
  • 10 september 2018

Kalender

Vanaf nu kan je de nieuwe kalender raadplegen via: https://groenhoveschool.login.paddlecms.net/kalender  
Kappersmuseuma
  • 28 juni 2018

Kappersmuseum

Met de leerlingen van 3haarzorg brachten we een bezoek aan Roeselare. In de voormiddag kregen de leerlingen een begeleide rondleiding in het kappersmuseum, in de namiddag bekeken we enkele kapsalons en de inrichting ervan.
Kangoeroewedstrijd
  • 6 juni 2018

Kangoeroewedstijd op donderdag 15 maart

Op donderdag 17 maart namen een aantal leerlingen van onze school deel aan de Kangoeroewedstijd. Binnen de lessen wiskunde wordt deze wedstrijd georganiseerd. Wereldwijd doen miljoenen leerlingen hieraan mee!
Proclamatie
  • 8 juli 2018

Proclamatie op 28 juni 2018 in CMS

Op donderdag 28 juni 2018 namen we afscheid van onze leerlingen van het tweede jaar van de eerste graad in CMS. Jullie kunnen genieten van enkele sfeerbeelden door op onderstaande link te klikken. We wensen iedereen heel veel succes in hun verdere studies!  
  • 15 juni 2018

Bezoek rechtbank en wandelzoektocht with selfies

In de voormiddag gingen we op bezoek naar de rechtbank. Daar kregen we een rondleiding door een advocate in opleiding en mochten we een rechtszaak bijwonen. We bezochten het oude gerechtsgebouw en het nieuwe, alsook de geschiedenis ervan werd uitgelegd. 
Kangoeroewedstrijd
  • 6 juni 2018

Kangoeroewedstijd

Jules Van Laethem uit klas 2A1 eindigde in de TOP-100 West-Vlaanderen tijdens de Kangoeroewedstrijd (Wiskunde). Proficiat Jules en uiteraard ook een dikke proficiat aan alle andere deelnemers van onze school!
  • 5 juli 2018

Laatste les ruitersport van dit schooljaar

Genieten van enkele sfeerbeelden van de laatste les ruitersport van dit schooljaar. Prettige vakantie iedereen!
Taaltiptoets
  • 7 juni 2018

Taaltiptoets in het eerste jaar van de eerste graad

De winnaars van de taaltiptoets voor dit schooljaar zijn bekend. In 1A1 was dit Hakan Tursunov, in 1A2 Guillaume Tournicourt, in 1A3 Liam Rottiers en in 1A4 Chelsey Schedin. De leerlingen kregen elk een cinematicket.
Technoboost
  • 23 mei 2018

Groenhoveschool op Technoboost

Op 18 mei deed Groenhoveschool mee aan Technoboost. Door middel van twee workshops maakten we de leerlingen van het 5de leerjaar warm voor een techniekrichting.