Nieuws

  • 3 september 2020
Kick off 1

Sfeerbeelden van de eerste schooldag op Campus Middenschool

Het was een heel bijzondere 1 september, maar we maakten er toch het beste van! Onze leerlingen konden alvast hun glimlach niet verbergen, zelfs met mondmasker!
Corona
  • 17 maart 2020

De leerlingen van de eerste graad creatief aan het werk tijdens deze Coronatijden

Onze leerlingen maken thuis affiches die aan het raam worden opgehangen.Dit doen we om mensen bewust te maken dat ze nu moeten thuis blijven.De eerste resultaten zijn al klaar. Er zitten al mooie originele affiches bij!
verkiezingsproject
  • 13 februari 2020

Verkiezingsproject voor derde graad van SO Groenhove.

Het verkiezingsproject van Secundair Onderwijs Groenhove lijkt een jaarlijkse traditie te worden voor de leerlingen van de derde graad.
  • 3 februari 2020

Didactische uitstap naar Bergen met de tweede graad Latijn, Wetenschappen en Electromechanica

Op dinsdag 21 januari trokken onze leerlingen Latijn, Wetenschappen en Electromechanica van de tweede graad vol enthousiasme richting Bergen. Eerst brachten we een bezoek aan het PASS, een wetenschappelijk pretpark waar de bezoeker de rol krijgt van ontdekker.
Sari
  • 9 maart 2020

Sari behaalt de tweede ronde in de VWO.

De directie en de leerkrachten wiskunde  feliciteren Sari Schittekatte  van 6 Wetenschappen-Wiskunde  bij het behalen van de tweede ronde in de Vlaamse  Wiskunde Olympiade.
VCA
  • 12 februari 2020

VCA examen voor de 5 jaars EM, Mechanica en Houtbewerking.

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. VCA is in het leven geroepen om de veiligheid op de werkplek te vergroten. Het zorgt ervoor dat zowel werkgevers als werknemers bewust zijn van de gevaren om zich heen.
Jumpworld
  • 18 februari 2020

Bezoek aan trampolinepark 'Jumpworld' voor de eerste graad

      Vandaag gingen we met een aantal klassen naar het trampolinepark ‘ Jumpworld’. Als Sportieve school vinden we het belangrijk dat onze leerlingen met verschillende sportactiviteiten in contact komen.
Breendonk
  • 7 februari 2020

Zesdejaars bezoeken het Fort van Breendonk en het Museum voor Natuurwetenschappen

Op donderdag 30 januari bezochten we met de zesdejaars het Fort van Breendonk. We werden in twee groepen gesplitst met elk een gids die ons onderdompelde in het Belgische oorlogsverleden.
Tally
  • 19 november 2019

Tally

  Sinds kort hebben we er een eigen mascotte bij: Tally! Tally houdt van taal en lezen. Hij zal ons vanaf nu met raad en daad bijstaan met allerhande taalvragen.